Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppståndelse


I mig

Jag i Dig
- vilken uppståndelse!

Och syrliga läppar forceras

Och famnar vi varann
i spektrum av färger

Och stimuleras vi vårdslöst

I Dig

Du i mig
- för vilken gång i ordningen?





Fri vers av Andreas Collin
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-21 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin