Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftballong

För mig är du en himmel
Och jag en luftballong

Jag svävar fritt i dig
och allt jag ser är
himmelsblått

Jag är inte längre
rädd att falla
för du finns där

Runt mig
Över mig
Under mig
Inom mig

För mig är du en himmel
och jag en luftballong




Fri vers av Amorina
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-22 06:53



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Härligt lekfull och positiv dikt som jag blir glad av.
2010-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Två låtar dyker up direkt:
"Up Up And Away" med Nancy Sinatra
och
"99 Luftballons" med Nena.
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina