Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med vetskap kanske det går att räkna ut en väld som vi bättre förtjänar,


Ett litet hopp

Tänk vad en giftig atmosfär
kan få en solnedgång att
se så kusligt vacker ut,

när din sol som ett
mörkrött flammande körsbär
blödande,

dyker ner bland lutande
skorstenar spyende rök
av skuld

som kastar långa skuggor
gömmande gråten,

men där även nagelsmå
moln av hopp förtröstan
växer sig allt större.




Fri vers av aol
Läst 404 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-03-22 07:20



Bookmark and Share


  louisegirl
Tänkvärt och väldigt bra skrivet
2014-11-07

  Lollitta VIP
men där även nagelsmå
moln av hopp



___________________+++++!!!!!
2014-07-09

  Jennie M
över lag fantastiskt. älskar skuldpartiet. en självklar applåd!!!
2010-09-22

    Bodil Sandberg
Hej aolisen

den nakna sanningens atmosfär skriver du här
så bra och rysande väl fångat!!!applåder!!
2010-03-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart vackert knivskarpt tankeväckande alster som ger rymd åt svart och vitt.
2010-03-23

  Elwania
Det finns ett bra engelskt ord
Perception
om man sen tänker sig själv
som skaparen av tankar och känslor
och ansvar i stunden för dessa
finns det möjligheter till förändring
2010-03-23

  Mats Henricson
En vemodig metaforisk betraktelse med en liten ljusglimt på slutet, fascinerar ! Bokmärker !
2010-03-23

  anits VIP
Mycket, mycket tänkvärt och bra skrivit
2010-03-22

  Carola Zettergren
Tänkvärt och mycket vackert illustrerat!!!
2010-03-22

  Eaglemountains VIP
Skriver under på Svartsilvers kommentar och tillägger en APPLÅD!!
2010-03-22

  Svartsilver
vackert kuslig. undergånh och hopp på en och samma gång.
2010-03-22

  Monika A Mirsch VIP
giftig atmosfär i solnedgången
fantastiska bildkompositioner
dikten igenom
gillar starkt!
2010-03-22

  Rosen VIP
vackert skrivet om livet självt, som ofta döljer sitt ljus, men som alltid finns där...
2010-03-22

  kråkan VIP
vackert! livet är ju så där..upp och ner..hoppet måste finnas..kanske det förändras till något annat ibland..det är bra..sålänge det inte försvinner..jag hoppas våran jord hoppas..tack för en mycket fin text..:)
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol