Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ett ögonkast tränger sig i djupet och aktiverar hjärncellerna av välbefinnande.


första ögonkastet



Vet inget om ditt förflutna,
inget om dig i nuet
ändock infinner sig känslan
att du är den ende som
har varit och är min för alltid,
redan vid första Ögonkastet.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 07:41



Bookmark and Share


  * MARY *
Så vackert !
2010-08-29

  aol
bravo
2010-05-05

  kärleks ängel
bra!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP