Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman


 

Dimman sänker sig sakta över världen
likt ett skyddande täcke över oss alla.
Döljer våra hemligheter, våra sorger,
smeker oss till sömn och vinterdvala,
så tassar dimman tyst förbi vår boning.


 




Fri vers av Anna H
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-11-05 14:56



Bookmark and Share


    Miranda
väldigt vackert!!!
2005-11-05

    ej medlem längre
Fint, gillade speciellt den nästsista raden!
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H