Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla är vi inte lika lyckligt lottade....


Tänk...

Snart lyser inte solen
Snart släcks jordens ljus.
Redan går vi här och fryser.
Myser inomhus.

Men ljuset kommer åter.
Med snön så skimmrande vit.
Som små gnistrande kristaller
Då vintern kommer hit.

Tänk då på dom som sover ute.
Utan minsta filt.
Ge dom extra tanke.
En gåva.
ALLA kan hjälpa till...




Fri vers av Puzzel_25
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-11-05 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25