Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Chris för inspiration från Skat-haiku!




Hårda fågelfrön

 

fågeln letar frön

i vägrenens barmarksfläck

hittar bara grus 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kom till mig så får ni ost :)

Fin haiku, Rosmarin! Läcker ljudmässigt.
2010-03-22

    ej medlem längre
toppenhajkat!

(här spottar de och fräser för solrosfröna är slut och bara skalen är kvar... :-D)
2010-03-22

  Cris
Tvi sa skatan, när den såg gruset. :)
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin