Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Porresi...


test

Chat och converse
-ingen fot men väl 11 tum :)
nya bröst! svarta string!
stay up!
saker har kommit till sin spets
möte allmänplats
hotell loge , värme ljus och ambivalens
flaskan är snurrad hotellrum ’stör ej’

Sängkammarblick
Mustasch Pecs och blåställ är jag
varmt leende objekt är du

Andetag och Hjärtslag tilltrasslade lakan
jag är fågel du är fisk
jag är fisk när du ligger i mellan
du blundar när jag är din gunga
öga mot öga andas i mun
sked i sked fingrar och tår
när du rider iväg så finns jag har nere
-ta min armar och ro en stund
ankel i hand huvud i famn
svett i ränder händer mot händer
du på fyra jag på två
båda på rygg kör igen om en stund

borglig dekadans?
Nej vi kan dansen
igen och igen
i dig
i mig
i mun




Fri vers av m-in
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in