Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

proffstyckare

det är ditt
det delirium du har
gör som jag och lev vidare i det
ett delirium
behöver inte angränsa verkligheten
som ett rum,
en villa i villan för vila.
skulle kunna bli hen med blommiga klänningar
för vad är korrekt,när allt är ett individuellt val

låt ropen skalla

ingen har rätt ,
det är en mänsklig rättighet att göra som man vill.
gör som jag och lyssna på ekon och bilda din egen dialog

Se! ensam är fri




Fri vers av m-in
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in