Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funny games

Solen lyser dagen
om så.
även vinterdagarna
lockande
retande
bara en siesta.
öppna ögonen,låt inte blindheten skrämma dig
det kulörta är bara text
min context

tete a tete
jag vet att det är något ting i affekten
mellan soma och synd i synen
synen går upp,synen går ner

här kommer mörkret
kall som synd i ärligheten.
det är här jag leta efter härligheten

härligheten i ärligheten som synd och näste
som dagg det ska samlas på min tunga som väntat

jag är stor och stark
Ja jag har mage ATT.
jag är varken offer eller offer
jag är en ledare med något mellan bena
jag kortar av som en helikopter
jag rimmar för spionerna
de jobbar för det resonabla
ingen här borde komma till skada

om än för allt gull och det underbara

så klä av dig
-OCH SLUTA SKRIK!!




Fri vers av m-in
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-30 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in