Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt svar till det stora digitala molnet.

En diktare ska kunna få ner sina tankar .
Att skylla på T9 och korv-fingrar
är att frånsäga sig arvet som civiliserad människa.
Vissa har ett kors och bära som de lovat och aldrig använda igen.
Men ny teknik är en gåva från magiker.

Livet är en hel del missioner.
så räkna med bråk.
I det stora hela handlar det om procent eller mer exakt promille.
minVisionen är..en oändlig ström av öl till var och en.. när helst.

Förstår du att ibland går inte solen ner i vårt land?
Att tal om en skillnad mellan "att man "och "att män".
Är ett förspel till att Du som ska jobba Jämt.

Äg det språk du talar.
Om du gillar musik. Nynna den.
bilder och tanke är just bara.. frevenser.

Stereotypiskt!

Jag sa-Att Om jag kan känna lukten,Medas ni talar?
så lyssnar två ögon tillsammans med de Två öron som nu känner.
när som helst kan det plaska till en fisk i vattnet.
ringarna på vattnet kommer följa Tanken till botten.

Drömmen att i hemmet kunna bada i något så oskyldigt som mjölk.
till en kostnad under 500 spänn.
blunda och följ sedan vällingen tillbaka in i kyla upp i juvren för att slumra som ängar tills träd och bränder tar vid.




Fri vers (Fri form) av m-in
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-13 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in