Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ambivalens ambidextriös abnorm amfibie amöba


dont belive the hype

Words have been put together before to make sentences

Man läser lite som man vill

läser titeln
kollar ingressen

skapar meningar av ord i texten som en lunch av russin ur en kaka

är det bra?
är det rätt?
är det verkligen sant?!
ska vi verkligen ha det på det här visset?

eller hur! storm i vatten glass.

är glaset verkligen helt rent?
har inte bakterier känslor?
jag tror att du vet.
Att allt går bra,

...bara man gör något...




Fri vers av m-in
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-01 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in