Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tunnelseende och fingervisningar. bildligt tal är i allmänhet bara dravel.


Pretending what i'm intending

Sentida moral är en blött filt av sensmoral.
På en prickad linje mellan afasi och dyslexi .
Väntandes på svallvågen.
sönder övad av allt dripp droppande.
perspektiv är ett narrative
utgången från galaxer som byggstenar i ett sekulärt universum.
Myrans världen där fotsulor glänser som själar för våran enda gud
Mitt fall är ett fritt fall.
låt oss krydda med becquerel
inte forska om tsunamis
inte visitera Fukushima
inte klappa vilda vargar i Tjernobyl .
Det räcker med köttig ren och långa utomhus vistelser
även om du nu bor i en föräldrarkällare av radon.
Vi är alla stoft med inplanerade vattenreservoarer.
Fyll hungern med letja
Drick drick drick.
Drick!lyckligt ska du skatta vårt välfärdssamhälle.
Små fotade blattar kommer inte fixa detta Något.
När ska man glädjas av det lilla...?
som det allmänna i våra friska kroppar?
Till jorden under marken vandrar vi osäkert .
i En rejäl kista samlas vi.
Att gör det man vill förändrat inte faktumet att vi behöver gödsel.
Moral är bara inre kompass.
PK är bygg stenar för allt blommande.
Blad byggs av den nitratmättade atmosfären även om det tas från munnen .
Planeten agerar helt platt medans synen accepterar solens upp och nedgångar.
Vem kan sträcka sin nacke för att iakttaga Sirius på våra latitud.

luft i lungorna ...

jag söker friheten att få hålla kvar min blick riktad mot gatstenarna.




Fri vers av m-in
Läst 191 gånger
Publicerad 2015-10-13 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in