Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här och nu.

blickar du tillbaka
kan du se tidens flod.

blickar du fram
får du bara en Åsikt.




Fri vers av m-in
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-18 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in