Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror att jag flyter

Jag hade hoppats på flyt nu och så händer det här
och det är väl så att man har flyt när man behöver
annars är det att kämpa på som vanligt




Fri vers av Hubbishelena
Läst 234 gånger
Publicerad 2010-03-22 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena