Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självhjälp


Måste släppa taget då och då

försöka gå rakt när golven är skeva.

Ibland måste man blunda ett litet slag

för att överhuvudtaget överleva.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-22 19:11



Bookmark and Share


  Ynklig
Underbart. Gillar ditt sätt att skriva.
2010-07-30

  Anna Borg
starkt skrivet,poesi som passar mig
2010-05-14

    Snusan
Väldigt sant! Och fint skrivit :)
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus