Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter 2018



Tveksamma minusgrader, ibland på plus

alltid nära noll.



En gråvädersvinter utan klara besked

som politiska partier utan kontroll.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-12-29 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus