Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På perrongen



Jag står på perrongen

ser tågen gå förbi.



Människor som väntar

saknar och längtar inuti.



Långa tåg

till okända destinationer.



Passerar ensliga hus

som små privata stationer.



Det sista tåget försvinner bort

med de lyckliga som får åka med.



Jag hittar en bänk

och sätter mig ned.






Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 227 gånger
Publicerad 2017-11-24 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus