Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på tåget

På perrongen du och jag

vinterkvällsomfamning.



Du ska åka hem

jag stannar kvar.



I mörker och snö

mellan kärlek och saknad.






Fri vers av cerberus
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus