Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad igen

Viljan sviker
kroppen

Lider lusten
stegrar hett

Hetsar

Vrider i sinnet
spagat

Som faller

Och lockar
köttet

Omöjligt att lära!

Ville bara vågat
en gång till

Förmätet visste jag inte

Och hetsar sinnet
i splitt
som ler tillbax
i dold spegel

Sviker viljan
lusten?

Eller.

Tvärtom
i hårda
kast




Fri vers av Andreas Collin
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 20:13



Bookmark and Share


  firefire
vissa saker lär man sig visst aldrig..tur det ,annars skulle man ju aldrig våga igen... bra skrivet återigen av dig!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin