Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rycker upp och ner


Den är stor
Stark

Upp och ner
Snabba ryck
Kraftigt
Känner mer och mer
Hur den drar….

Närmar mej snabbt slutet
Kraftigt
Så den sista
Nu sitter den där

Få är så distinkt i detta
Som min arm
Men sin förlängning
Av en SANDVIK hammare
Med glasfiberskaft…



Slående en 4–tums-spik….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 06:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*asg*
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO