Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap som vapen

Tro inte att du är alltigenom god. Det är ingen av oss levande människor. Det är bedrägeri att tro något sådant. Genom att erkänna ondskan som bor i oss alla slår vi vakt om godheten. Medvetenhet är vapnet mot mörkrets krafter.

Låt säga att ondskan lätt kan bygga bo i dig, om du har för svårt att erkänna ondskan som en del av dig. Förutsättningarna för att göra dig till en vilde finns. Nu dödar barn varandra i laglösa områden i fattiga länder runtom i världen. Förblindade av hat, vrede, hämndbegär...


okunskap.




Fri vers av DerMond
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 22:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket insiktsfullt, bra!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond