Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kör så det ryker!

impulsen far genom hjärna
(vem planterade den där?)
en förnimmelse mer än en tanke:
jag borde kanske blygas för min livslust

när andra lägger ner
startar jag upp

ska det straffa sig tro?

så ruskar jag av mig obehaget
som en våt hund
- tiden är begränsad

NU KÖR VI SÅ DET RYKER!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-22 22:33



Bookmark and Share


  aol
kände hur din iver tog tag i mitt hjärta
2010-03-22

  Caprice! VIP
Som sagt, kör på bara - men inte på någon... ;-)
Mest ångras det man aldrig gjort!
2010-03-22

  Elaine.S VIP
"jag borde kanske blygas för min livslust"

En stor rad det där...

såklart ska du köra så det ryker
och låta livslusten blomma och vibrera.
2010-03-22

    Tea Alex
Härligt!
2010-03-22

  Carola Zettergren
Kör på bara!! Hejja dig!!!:)
2010-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Ja! Rungande bifall.
2010-03-22

  Eva Langrath VIP
Härliga livskraftiga ord
2010-03-22

  Johan Bergstjärna VIP
CARPE DIIIIIIEM!!
2010-03-22

  Louisedottern
Glädje och impulsivitet.
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger