Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam tillsammans...

 

Ta min hand

en delad ensamhet,

tanke och längtan

Låt dansen vara,

så promenerar vi förbi

alla föreställningar,

lite ljusare

lite varmare

vilsenheten tillsammans...

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-23 11:34



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
2 gånger ensam är lika med tvåsamhet!
Snyggt skrivet.
2010-03-25

  Fånga dagen
vacket och hoppfullt tack
mvh Anna-Karin
2010-03-25

  stenen/ Yv Ericsson
Jaa. någon att dela vilsenheten med behöver man verkligen.
mycket bra.
2010-03-24

  Margithe VIP
Vacker och följsam, livets dans.
2010-03-23

  Elaine.S VIP
Hmmm , så fint och eftertänksamt.

"Låt dansen vara,



så promenerar vi förbi



alla föreställningar,"
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter