Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung Bore

 

Nu vill jag att du släpper ditt grepp

hjärtat vill möta våren

befriat




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 12:04



Bookmark and Share


  aol
härligt sant,
2010-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Bore-dom.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter