Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista steget...


Alla möter inte dagen lugnt och stilla.

folk kanske tittar, en del mår illa.

titta och begrunda... så kan det vara,
livets under i svåra mörka stunder.

sakta faller glansen, du snart dansar
sista dansen, håret faller som en
slöja på marken.

kroppen sakta tynar bort....

Vill få dig att känna hopp, trots
smärtan i din kropp.

Ville förmedla ljuset, att möta
frid och stillhet.

Andas,andas är inte alltid lätt
när livet sakta suddas ut på
ett nytt sätt.


Många tårar nu faller.....
fångar oss i ett galler

vill dig nå, ge ett hopp.

Någonstans om du vill tar
någon annan din hand

och för dig till vilans strand.

In i det sista hoppet består
kanske du ställer dig upp
och går...

brister ut i ett skratt, och
vi andra följer glatt....

kanske.......








Fri vers av Margithe VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-23 16:23



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Ögonblicket här och nu är allt vi äger, inget vet vi om morgondagen...
2010-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag brukar möta dagen i bön.
Men varje dag är en kamp.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP