Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig kärlek


Långa kliv

Detta är mitt andra liv.
Tar ut stegen tar långa kliv.

Bort från smärta spott och spe.
Bort till någon som fått mig att le.

Lämnar trycket som fyllt mitt bröst.
Att återigen kunna känna tröst.

Hon ropar, kallar på mig nu.
Jag har funnit någon annan än du.

Hon bär ett namn som jag ej kan se.
Denna någon som fått mig att le.

Hon bär mig i hjärtat och vårdar mig ömt.
Detta något du för länge sedan glömt.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2010-03-23 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP