Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig direkt haft det svårt att umgås med tjejer...

i mitt liv
Kunna titta in i deras ögon
Kunna fejsa dem
Kunna vara trevlig och snäll
Så ibland så har jag verkligen smörat och bjudit på en och annan karamell
Ja, bara sådär spontant
Men då är det som oftast bara för att jag vill ha henne för mig själv
Men inte så konstigt ändå
Ja, jag bara älskar alla tjejer ju!
Men så är jag också Hetrosexuell
Bara älskar det motsatta könet
Men självklart så har jag ibland varit riktig blyg men då bara för att jag har blivit allt för distraherad av hennes skönhet….
;))

Och hur kommer det sig nu att jag har det så lätt att umgås med tjejer?
Det motsatta könet
Kan det kanske bero på att jag bodde ihop med min halvsyster i samma rum när jag var liten
då vi bråkade och skivades med varann ?
Eller kan det bero på att jag alltid har haft en mycket kärleksfull mamma till morsa som bara har skämt bort mig med en massa kärlek igenom hela livet?
Eller kan det bero på mig själv???
Hmmm?!
Tåls att tänka på........

Ken Cassel
23/3-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 19:11



Bookmark and Share


  anita VIP
Måste få berömma dig för denna dikt. Jag har mycket mer kontakt med killar än jag har kontakt med tjejer det beror nog dels för min kusin som var kille som jag lekte med när jag var liten.")Kram
2010-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag är ett totalt misslyckande i detta såväl som i så många andra avseenden.
2010-03-23

  DerMond
Det är bra Ken! Tror du är bra med girlsen ;). Jaså är det karameller man ska bju på? *antecknar*
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel