Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Victoria Siverstedt!

Den Svenska blondinen till supermodell med sina förstorade fasta bröst
Den stora internationella stjärnan som även har vikt ut sig i Playboy!
Hon har till och med fått ett eget Tv program nu
Ja, och jag råkade få se lite av det tidigt i morse medan jag väntade på att morgonnyheterna skulle börja
Och vad kan jag säga
Jo, att alla manliga fotografer som sprang efter henne med sina kameror och fotade henne hade ribban på högsta topp
För när de skrek åt henne
Victoria, Victoria
Posera lite nu då
Gör det bara för mig
Så när de manliga fotograferna skrek efter henne springandes så med sina lustfyllda blickar och stämmor så förstod jag
att var en av dem fantiserade om att få ha sex med henne
Att få sätta på henne
Ingen tvekan om den kuken
Förlåt, men jag menar saken
;))

Victoria Silverstedt!
Den svenska blondinen till kändis
Vackra svenska flicka….

Ken Cassel
23/3-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 284 gånger
Publicerad 2010-03-23 19:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=FC0YJ86ng3A

2010-03-23

  Larz Gustafsson VIP
En fin flicka.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel