Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;-)




Zombielove

 

Det var just i en av dessa kvällar

i bleka månens sken

som jag mötte dig.

 

Min hud gav villigt vika

för din beöring

och fick ett skimmer av silver då.

 

När jag kände dig kräla in

under mitt skinn

rann min svarta puls ivrigt in i din.

 

I Pålsundets fuktiga skugga

kysste du mig

tills min själ blev kall som is.

 

Du omfamnade mig ömt

i mitt sista andetag

i nattskuggan under bron.

 

Du blev min

i lust och skön förening

i evigheten död, där i silvermånens sken.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-23 22:24



Bookmark and Share


  blaite
Mycket vackert
2010-04-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart.
2010-03-26

    ej medlem längre
Du skriver magiskt.
2010-03-24

  Larz Gustafsson VIP
En zombie?? När du kunde ha fått mig! 125 kilo (+ moms) äkta rock´n´roll, baby!
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP