Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet


Du är floden
som flyter förbi

eller

Är du fågeln
som flyger för högt


Du är blodet
som tränger ut

eller

Bränd
ådra på fattig mans hud


...en våghals
med nån
sorts läggning
för andlig
fristil...




Fri vers av Andreas Collin
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Collin
Andreas Collin