Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anki


Min blivande man!

Nu i augusti ska jag få bli din fru
tänk att få gå uppför altaret
med dig i vit skrud

Då jag snart får bli din fru
vad jag är lyckligt lottad
för att ljust du ska bli min man

Jag älskar dig min blivande man
med stolthet jag ska gå vid din sida
i både motgångar och medgångar
säger dig igen älskar dig så
din blivande fru




Fri vers av Ann-christin
Läst 393 gånger
Publicerad 2004-06-29 09:39



Bookmark and Share


    Mejja
En blivande bruds ord. Önskar er all lycka!!!
2004-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin