Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A volte una febbricicante situazione attiva le memorie. Ibland en febrig tillstånd aktiverar minnerna.


Rimenbrando



Rimenbrando

Accuciolato cerco di dar calore
alle lenzuola
rimenbro l´abbraccio
del mio primo amore
il quale bastava per ricaldar la casa
dandomi la sensazione d´esser in un campo
di rose e viole.


Ihopkrypen försöker jag ge värme åt
lakanet,
minns min första kärlekens omfamning
vilken räckte för att värma huset och ge mig känslan
att vara på en äng av rosor o violer.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP