Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sitter en pojke på jorden

 

 

ja det sägs ju
att det sitter
en pojke på månen
som i sin ensamhet
blickar ner på oss här på jorden

men visste ni
att det finns en pojke på jorden
som även han
känner sig ensam och uppgiven där han sitter
och blickar upp mot månen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-25 03:43



Bookmark and Share


  AjBi
Klokt och sant :-) Fint skrivet... tror jag ska måla en tavla på det...
2010-03-30

  kärleks ängel
jag tror att det finns många pojkar som sitter ensamma, men inte som kan skriva och få uttrycka sin ensamhet!! men jag ser dig!!
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP