Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälten (som bad om ursäkt och gick vidare)

det börjar med ett
godafton
sen så bryter jag ner dina stela åsikter
börjar smälta all den snö du har
i din skalle

det är hårt
och rakt på sak
för för att nån som du
ska förstå
måste man tala till dig som ett barn
som inte vill erkänna sin egen trötthet
sin egen dumhet

och i det här fallet är jag hjälten
som vet att han vunnit
och efteråt ber om ursäkt
går vidare
osårad




Fri vers av David Gustafsson
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson