spontana ord efter en sömnlös natt, om en... dröm.. en önskan..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spontana ord efter en sömnlös natt, om en... dröm.. en önskan..




Drömmer om dig

 

 

 

 

när nattens timmar blir eviga
och sekunderna känns alldeles för långa
när öl, vin, whiskey och vodka flaskorna står tomma
och tårarna som runnit längs kinderna
blivit för många
då tänker jag på dig min vackra
ljuva, fagra, rödhåriga kvinna
och slagen i mitt hjärta
börjar med en längtan att bulta
efter att få ha dig nära
och låta munnen min viska i ditt öra
att jag älskar att älska
dig - min rödhåriga kvinna

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-03-25 07:36



Bookmark and Share


  AjBi
Oerhört vackert om längtan som förstärks av ruset...
2010-03-30

  Robert Forsblom
Underbar text
2010-03-25

  Arro
vacker text.
2010-03-25

  Gunnar Hilén VIP
kommer nära mig...vill blåsa liv i henne...dig...storgillar detta
2010-03-25

  kärleks ängel
varmt kärleksfullt vacker!
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP