Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju längre bort du är ifrån mej




Ju längre bort du är ifrån mej

Desto mer talar du om kärlek



Ju längre emellan våra möten

Desto mer längtar du

Säger du i alla fall



Men du missar att ta chansen

När vi är tillsammans


Då nyper du alla chanser att döda det jag känner




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-17 19:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
Otacksamt och smärtsamt
2012-06-19

  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO