Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte våren, så dock tranan, är här!

 

tranorna kliver
som vördnadsvärda prostar
högbenta i snön




Bunden vers (Haiku) av Måna N. Berger
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-25 19:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh ståtligt!
2010-03-26

  Carola Zettergren
Det måste bli ganska kallt om benen..optimistiska varelser det där!:)
2010-03-25

  Eva Langrath VIP
Hurra då kan våren inte vara långt borta :)
2010-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Stolt hållning har de.
2010-03-25

  Johan Bergstjärna VIP
Vackra vårdjur!
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger