Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gång läste jag en annons i tidningen att om man kom till denna butik den 1 april så fick man ett våffeljärn gratis... jag, maken och våra två små barn åkte dit


våffellycka

kan våfflor göra oss lyckligare

kanske

vi åkte dit

och fick

vårt våffeljärn

gratis

Hemma gräddade vi våfflor

och var lyckliga

allt sedan den dagen

har mina barn

älskat att få våfflor

vi blev lyckligare

25 år senare är

jag fortfarande lycklig

när jag äter våfflor

för de innehåller

glada minnen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP