Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Oceans of Time

I'm nothing but a wave
in the oceans of time.
I am weak, I am brave
and I fall and I climb.

This message I send
while my heart still can pour:
Our waves will not end
when they once reach the shore.





Bunden vers (Rim) av Håkan Tendell
Läst 733 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Tendell
Håkan Tendell