Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden går under år 2036


Det tidsbestämda straffet för all synden
färdas i vår riktning genom rymden.

Om du får leva till den dag
i största välbehag
när jorden dunkas på
av kosmos hammarslag,
ta dig då ett redigt glas,
drick det ur i full extas,
inse sedan livets mål,
utbrist i ditt sista vrål.




Fri vers av Håkan Tendell
Läst 1330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-05 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jorden kommer gå under, det vet vi alla. Men ändå så fortsätter vi på samma sätt, vi står kvar o trampar på samma ställe medans jordens livstid rusar iväg. Snart finns här inget kvar!
2008-03-29

    Ken Cassel
utbrist i ditt sista vrål
Skål

Med vänlig hälsning
--))
2008-03-29

  Bibbi VIP
Ja vi behöver vakna och väcka andra.
2008-03-07

  Freeman
Verkligen snyggt formulerade funderingar och tankar, gillar ditt sätt att dikta!
2007-09-17

  aol
man får börja bunkra haha
2007-09-14

  Erik L
Väl diktat och rimmat! Ödesmättat och tankarna går till Aniara.
2007-09-08

  "Silver" VIP
Enormt välrimmat och ursnyggt språk, men det är ju sekundärt med tanke på innehållet.

Det talas förvånansvärt lite om detta.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Tendell
Håkan Tendell