Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När morgondagen ebbat ut

När morgondagen ebbat ut

och många drömmar tagit slut

hur många tårar har då runnit

hur många själar har försvunnit

ned i djupet?

När en förhoppning går i kras

i ett hjärta gjort av glas

hur ofta faller inte skärvor då i stupet?




Bunden vers (Rim) av Håkan Tendell
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Tendell
Håkan Tendell