Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlighetens melodi


Som äpplet skiljs från grenen sin
och faller hårt mot mark,
som vatten skiljs från höga moln
och störtar ned mot jord,
som solen tycks försvinna bort
i kanten av vår värld,
så skall jag bli till nytt en gång
på livets vilsna färd.




Fri vers av Håkan Tendell
Läst 1036 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-09-14 21:06



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Vacker och tänkvärd!!
2008-03-29

  Karin Rosberg
Vacker och tänkvärd!!
2008-03-29

  NågonAnnans
Vackert!!! är allt jag kan säga...
2008-03-26

    Lindizz
Fin text, gillas! Applåder till dig
2007-10-22

  Night Soul Woman
Underbart skrivet:)
*applåd*
2007-09-30

  Erik L
Fin och vacker text. Jag applåderar!
2007-09-18

  LUTHER
Jätte fin och vacker.
2007-09-18

  Freeman
Åh vad stark dikt! Grep tag i mig och mina tankar nästan flög iväg....skulle vilja se en fortsättning på dikten!
2007-09-17

  Cris
Skönt flyt... mycket bra.
och meningsfull text..
2007-09-16

  Nicklasb
Det här var riktigt bra!! Kort men med ett rikt språk.
2007-09-16

  Frökenfanny
ÅÅÅH jag MÅSTE bara kommentera igen.
DENNA ÄR NÄSTINTILL FÖRBJUDET FANTASTISK!
2007-09-16

  Lena K Nilsson VIP
Så rätt...och så fint skrivet!
2007-09-16

  Maria Zena Viklund
vackert så!
2007-09-16

  Sometimes_Always
Finstämt med en skön rytm. Tilltalande...
2007-09-16

    wilja
så vacker i ett cirkulerande tänk, det tar inte slut på möjligheterna. och mycket skönt flyt.
2007-09-15

  aol
så gripande vacker poesi 5 stjärnor
2007-09-14

  Jessica Ebbesson
Fantastisk! Rytmen och innehållet talar till mig.
2007-09-14

  Frökenfanny
UNDERBAR! riktigt riktigt riktigt bra:D
blev helt förstummad nästan:P
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Tendell
Håkan Tendell