Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar att se din talang


jag älskar hur du sjunger ut livet

Du behöver inga accesoarer
din självsäkerhet
smickar dig
När dina läppar rör sig
hörs ett sorl
Det är ett liv
med borttagna vingar
som sprattlar på golvet
Du för det mot munnen
det brummar som ett instrument

Du är så långt borta
människor låter sig luras av ljudet
och din fysiska närvaro
Men det är din värld nu
och på din himmel
lyser alltid stjärnorna
Våra välsignelser vilar över dig
ett vibrerande täcke
av beundran och längtan

sjung sången en gång till




Fri vers av unhappyvoices
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-11-05 23:28



Bookmark and Share


  kärleksbarn
fin hyllning
det måste vara nån speciell :)
"Det är ett liv
med borttagna vingar
som sprattlar på golvet"
jag vet inte varför, men jag ser en fladdermus framför mig...:D
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.