Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte släppa taget

Helt fast

Försöker slita mig loss

Men greppet är så starkt

 

Du har mig i din hand

Du krossar mig

 

Du gör som du vill

Lämnar mig när du vill

Tar mig tillbaka när du vill

 

Jag är som alltid

din ägodel

Känns inte som jag har någon egen vilja längre




Fri vers av Saara
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-11-06 00:00



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Jag känner din känsla bra beskrivet
Alla har en egen fri vilja gäller bara att hitta den och fånga den och stå för den

Anna-Karin
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara