Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende



Det smyger sig på en

Det får dig att göra det du inte vill

Det får dig att inte veta när det är nog

Det får dig att tappa kontroll




Fri vers av Saara
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-23 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara