Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är som förr

 

jag vet bara inte vem jag är, eller vad jag känner längre

att det ska vara så jobbigt att hålla sånt här inom sig

Att vara här igen

på detta blanka blad och skriva ner all min sorg

Man tror det hjälper

Men när man läser det sedan så blir man bara ännu mer förrvirrad

Jag vet inte ens vad jag håller på med

älskar dig men måste säga det har inga känslor för dig

varför måste jag säga det?

När jag egentligen älskar dig

Mitt hjärta är upp och ner





Fri vers av Saara
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-01-10 22:01



Bookmark and Share


    Elena L.
precis så har jag också känt...olycklig kärlek är hemskt....
men efter sex år så kom jag äntligen över det och insåg hur idiotiskt allt va..
har också skrivit mycket och fått ihop fina dikter så jag ser det bara som nått bra nu, vilket jag inte insåg då...
jag trodde hela världen gick under men tills jag träffade en anna kille som fick mig att inse att det finns faktiskt hopp för alla...
ha det bra...
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara