" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




oändlig kärlek

Allt lyfter

Jag lyfter, du lyfter

anledningen är en ända kyss som får hela omgivningen verka vara magisk

Du är anledningen att jag svävar på moln

du är min storm

en stor storm i mitt hjärta

jag lägger ner hela mitt liv om det är det du vill

om det är de som krävs för att jag ska få vara med dig

En kyss i regn o storm

inget som rör vid oss

mitten av stormens öga

håller vi om varandra

svävar på moln

svävar på moln och älskar




Fri vers av Saara
Läst 1364 gånger
Publicerad 2005-09-10 02:42



Bookmark and Share


    Malin Johansson
den känslan är fin, likaså din dikt. Kanonfina känslor, se upp så dom inte svämmar över bara ;) Gonatt syster
2005-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara