Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi har glidit isär det går inte en ända dag som jag inte tänker på dig. önskar dig all lycka i livet


Alexandra

Hur kunde det bli såhär
det var alltid du och jag
Det var du som jag lutade mig emot,den som jag litade på
Jag tänkte aldrig på att vi skulle glida isär varandra
Trodde aldrig det,trodde våran kärlek till varandra var för stark
men jag hade fel
Tänker tillbaks på våra stunder
hur underbart det var att va med dig
Glädje tårar och sorg tillsammans vi gjorde allt tillsammans
Vi besegrade allt
Men inte längre
Jag önskar dig lycka till
och lever på de gamla minnena vi har
vem vet vad som händer i framtiden
det kanske blir som förr elr vem vet det kanske aldrig händer
Du kommer antagligen aldrig läsa detta
Det är synd det
För du kommer inte få reda på hur jag känner
Du var min själsfrände
saknar dig
Du finns alltid kvar




Fri vers av Saara
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-09-10 02:20



Bookmark and Share


  Allexandra
saknar dig me
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara