Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bråk med louis..:\'(


förrvirrad

hur kan du göra så här
vända ryggen till när du vill
såra mig varje gång jag vill prata om något
vänder du ryggen till
Varför?
Vet du hur mycket det gör ont?
Om och om igen
tar det aldrig slut
kan du inte lära dig eller är det jag som ska lära mig?
Vet inte vad




Fri vers av Saara
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-08-08 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara